“It is more important to click with people than to click the shutter.” - Alfred Eisenstaedt

Next article
Previous article

My view today: Deva & Hunedoara

3-6 mai 2017

Locatie: Deva & Hunedoara

Fotograf: Dan Renţea

Invitat: Radu Grozescu

Model: Diana Enache

Numar participanti: 6

Tinuta si accesorii: Rochii sexy

 

Aceasta prima iesire pe care am organizat-o in Deva si Hunedoara a avut scopul de a pune in practica notiunile teoretice dobandite fie la cursuri cu prezenta la sala fie parcurgand  materiale/articole de profil.

Tema principala a fost fotografia de portret, accentul fiind pus pe:

1. Practica, multa practica; mai bine de 10 ore, zilnic. Am abordat atat fotografia de portret in lumina naturala, cat si portretul cu un singur flash sau cu mai multe. Referitor la modificatoarele de lumini, am optat doar pentru umbrele de difuzie/reflexie de 80cm si pentru un octobox de 90cm, toate fiind extrem de usor de montat/strans. Cateva imagini behind the scenes din cele 3 zile de shooting.

2. Lamurirea unor necunoscute, tips & tricks. Aceasta parte i-a revenit in totalitate dlui Grozescu caruia tin sa-i multumesc pentru ca a acceptat invitatia mea. Ma bucur sa-l revad de fiecare data la fel de entuziasmat si dornic sa impartaseasca si altora din experienta dansului. A jucat un rol important in buna desfasurare a sedintelor foto. De la indrumator si pana la asistent de lumini, ne-a mentinut pe toti atenti, interesati si multumiti.

3. Fotografiatul intr-un mediu relaxant si placut, prin vizitarea totodata a unor obiective turistice interesante: cariera de piatra de la Banita, Pestera Bolii, Castelul Corvinilor, Parcul dendrologic din Simeria si chiar printr-o scurta plimbare prin Sibiu.

Am revenit acasa obosit, cu „tolba” plina de imagini si cu gandul deja la urmatoarele iesiri foto pe care le voi organiza. Va invit sa priviti imaginile.

Multumiri speciale adresate catre:

  • Participanti – pentru interes, deschidere si voia buna
  • Diana Enache – pentru profesionalismul cu care ne-a obisnuit
  • Rochii sexy – pentru superba rochie de epoca croita pe comanda, in regim de urgenta
  • Boutique Vila Paradis – pentru personalul atat de amabil care ne-a permis sa fotografiem in camere, pe holuri, in sala de conferinte si ne-a ajutat cu accesorii si diverse alte obiecte. Despre pensiune, doar cuvinte de lauda: camere foarte dragute, spatioase, curatenie impecabila, mancare foarte buna.